banneri

Blogi

Kategorian kuvaus tulee tähän tilaan. Voidaan (ja kannattaa) myös käyttää tässä tilassa kuvaa yms kivoja juttuja.

Tunnisterenkaat ovat turvallisia - mutta vain oikein käytettyinä. Tuontilintuni Shamanin jalka näytti turpoavan kummallisesti rengasjalasta, eikä merkkejä nirhaumasta tai venähdyksestä näkynyt. Kiirehdimme renkaanpoistoon, ja renkaan alta paljastui aivan hirvittävä näkymä! Mitä oikein oli tapahtunut? Lue lisää alta.

Seri tuli kotiin ja toipuu! ...Mutta kauluri ei ihan miellyttänyt.

Serin alaperän seudulle noussut möykky kasvoi kasvamistaan ja paljastui lopulta munasarjojen kystien aiheuttamaksi nesteeksi vatsaontelossa - sekä "kohtuun" jämähtäneeksi vanhaksi, pilaantuneeksi munaksi.

Tämä teksti sai alkunsa siitä, että viimeisimpien poikueiden kohdalla liian pienistä häkeistä on tullut minulle ongelma. Vaikka pienet häkit ovat kautta aikain olleet yksi harrastuksen suurimpia haasteita, näyttää ongelma olevan pahenemassa. Yhä useammalla varaajalla rima häkin koon suhteen tuntuu olevan liian matalalla, eikä edes minimimitat tule täytetyksi. On alkanut viedä minulta aivan turhan paljon aikaa selkkailla niinkin perustavanlaatuista asiaa kuin häkin minimikokoja. Yksin eilisen aikana olen käynyt kolme keskustelua joko liian pienistä häkeistä tai sopimattomista pinnaväleistä. Tähän saa tulla nyt stoppi.

Eli "Saisikohan tästä yhdistelmästä jötiköitä?"

P-poikueen nimiä ovat inspiroineet geekahtavat teemat.

Mä rakastan lintujani. Se saa mut tekemään asiat paremmin niitä kohtaan. Mä välitän. Ja olen ylpeä siitä.

Pieni ei selvinnyt.

Tänään elvytin neitokakadunpoikasen suusta-suuhun-hengityksellä.

Tänään sain jatkaa pikkuisten puolesta taistelemista. Toisiksi nuorin oli jo paljon parempivointinen, mutta nuorimmalla oli kupu illallakin miltei tyhjä. Nostin sen pesästä ja koitin avustusruokkia, mutta se oli lähes mahdotonta, sillä poikanen ei reagoinut, eikä jaksanut kannatella päätään.

© Ida-Emilia Kaukonen 2003-2016
Neitokakadut - Variaatioiden Aikakausi / Cockatiel Chromatics
Kaikki oikeudet pidätetään / All rights reserved