banneri
Spreadshirt, t-paitapainatuksen asiantuntija on yhteistyössä Neitokakadu-shopin kanssa.

Mikä tämä kauppa on?

Variaatioiden Aikakauden oma Spreadshirt-kauppa sisältää erilaisia valmiita tuotteita, joihin kaupan haltija voi asettaa omia kuvia printeiksi. Tuotteen hinta koostuu tuotteen valmiista hinnasta sekä grafiikan lataajan määrittelemästä provisiosta. Esimerkiksi jos kaupassa on 15,90 euroa maksava toppi, voi siihen määrätä euron provision sille, jonka kuva topissa on, jolloin yhteishinta on 16,90. Yleensä olen määritellyt provision 1-7 euron tienoille pitääkseni hinnat mahdollisimman edullisina.

Miten vaatteet pestään?

Lue tästä Spreadshirtin pesuohje!

Voinko toivoa tiettyä tuotetta tai printtiä?

Voit! Jos sivustolla on jokin kuva tai sarjakuva, josta toivoisit printtiä, lähetä minulle sähköpostia ida.kaukonen[at]gmail.com ja tiedustele, olisiko tästä printistä mahdollista tehdä jokin tietty tuote. Jos kuva on kovin pieni tai huonolaatuinen, ei siitä silloin kuitenkaan kannata tehdä printtiä. Kerro myös, mihin tuotteeseen tahtoisit kyseisen printin. Voit muutenkin esittää toivomuksia siitä, millaisia tuotteita tahtoisit kauppaan.

Voinko määrätä itse vaatteen värin?

Ikävä kyllä yleensä et. Kauppa mahdollistaa kyllä joidenkin tuotteiden, esimerkiksi luomukassien, kohdalla värilliselle kankaalle painetun printin, mutta suurimmaksi osaksi printit voi laittaa vain valkealle kankaalle.

Muuta

Spreadshirt muistuttaa, että vaikka tuotteita painaessa yritetään jäljitellä mahdollisimman tarkasti luotua grafiikkaa sommitteluineen, jotain pieniä eroavaisuuksia saattaa esiintyä.

Kehen otan yhteyttä, jos tilaukseni kanssa on ongelmia?

Spreadshirtiin. Variaatioiden Aikakausi vastaa vain kaupan luomisesta ja grafiikan lisäämisestä, mutta tuotteiden luominen, painaminen, lähettäminen ja muu byrokratiapuoli on Spreadshirtin hallussa.

© Ida-Emilia Kaukonen 2003-2016
Neitokakadut - Variaatioiden Aikakausi / Cockatiel Chromatics
Kaikki oikeudet pidätetään / All rights reserved